FÖRETAGSKUNDER

Vi är en köksleverantör som tillverkar handbyggda köksstommar och lådor i massiv furu. Våra köksmoduler tillverkas i fasta standardmått och har sitt ursprung i den svenska traditionen av kökstillverkning från 30-60 talet. Vi tror på massiva material som tål flera renoveringar och kan användas av många. Vår tillverkning ligger i Skåne och vi lägger stor vikt vid hållbara materialval samt underleverantörer som arbetar aktivt med hållbarhet. Köken byggs för hand men med hjälp av moderna maskiner som effektiviserar delar av produktionen så att vi kan möta även större projekt.

Vår kunskap om byggnadsvård och kökshistoria tillsammans med våra 3 olika köksserier gör att vi kan erbjuda kökslösningar som passar in i de flesta typer av fastigheter. Vare sig det är klassiskt 20-tal, tydlig funktionalism eller ett mer modernt hus går det alltid att hitta en lösning bland våra standardmoduler.

Vi förespråkar att återanvända så mycket som möjligt och kan även erbjuda delvisa renoveringar där vissa element i de befintliga köken kan behållas.

Vill ni veta mer om hur vi arbetar, eller vill diskutera ett projekt maila josefin@funkiskok.se