TRANSPORT

Vi levererar kök till hela Norden samt norra Europa. Vi samarbetar med transportbolag som förstår vikten av försiktighet när man transporterar våra kök. Då köken levereras handmålade och färdigmonterade är det viktigt att all hantering sker så varsamt som möjligt. Köksmodulerna lastas på standardpallar och sveps sedan med sträckplast för att hållas på plats och som skydd för den målade ytan.

Våra kunder betalar alltid självkostnadspris för transporten av sitt kök, det tycker vi är mest rättvist. Transportkostnaden varierar beroende på kökets storlek, val av moduler samt geografiskt läge. Kostnaden för just Er transport tas därför fram ca 2 veckor innan beräknad leverans och läggs på slutfakturan för att få ett så korrekt pris som möjligt. I samband med detta bokas en exakt leveransdag och tidsspann in med kunden. Telefonavisering sker alltid ca 1 timme innan leverans.

Chauffören kommer alltid ensam och hjälper enbart till att lasta av pallarna på plan mark bakom lastbilen. Inbärning ingår ej i våra transporter.

Läs mer i våra Köp-och leveransvillkor.

Nedan följer exempel på transportkostnader på ett standardkök (ca 15 moduler) till de vanligaste orterna:

Stockholm ca 7 000 - 10 000 SEK
Göteborg ca 7 000 - 9 000 SEK
Malmö ca 3 000 - 5 000 SEK
Köpenhamn ca 6 000 - 8 000 SEK
Oslo ca 9 000 - 11 000 SEK
For deliveries outside Sweden, the shipping price is provided together with the order as it varies depending on the kitchen's size and distance to customer. Contact us for more information.