VÅRA KÖK

Vi har tagit fram 3 olika köksserier som vi tycker passar in i de flesta hem, nya som gamla. Varje köksserie har ett stort antal köksmoduler som går att kombinera för att skapa just ditt unika kök. Med hjälp av färg och val av beslag kan du sedan sätta din personliga prägel på slutresultatet. Alla våra köksserier har samma pris och tillverkas i samma material. Klicka in på respektive köksserie för att läsa mer och se inspirationsbilder. När du hittat den som passar dina behov bäst är det bara att börja rita ditt kök.

FUNKISKÖK ORIGINAL

Klassisk funkis med överfalsade luckor

Funkiskök Original är ett kök med rötter i 30- 50- talet. Luckor och lådfronter är överfalsade och har en mjuk rundning/radie mot stommen vilket ger ett tidstypiskt och mjukt uttyck. Luckorna hänger på ett klassiskt, överfalsat gångjärn i förnicklat stål.

FUNKISKÖK MODUL

Tidlöst och avskalat ramkök

Funkiskök Modul är vår mest tidlösa köksinredning för såväl modern som äldre, befintlig arkitektur. Ett lätt och avskalat uttryck där luckor och lådor ligger i liv med stommen. Med hjälp av färgval samt val av bänkskiva och stänkskydd kan de här köken passa lika bra in en nyproduktion som i en sekelskiftesvåning.

FUNKISKÖK MODERN

Modern funkis med stilrena linjer

Funkiskök Modern är en tidlös köksinredning med sitt tydliga ursprung i våra Original moduler. Här har vi valt att låta stommen ta lite mindre plats för att ge ett modernare uttryck. Luckor och lådfronter är överfalsade och har en lite skarpare rundning/radie mot stommen.