FUNKISKÖK MODUL
Tidlöst och avskalat ramkök

Ramkök med dolda gångjärn

Modul är en tidlös köksinredning för såväl modern som äldre befintlig arkitektur. Genom valet av beslag kan du själv styra var du vill att denna ska passa in. Som i alla våra kök är stommen och hyllplanen i massiv furu. I denna köksserie är det möjligt att få en massiv trälucka som består av furulameller med svarvat furufanér på fram och baksida.

Läs mer om MODUL i massivt trä längre ner på sidan.

Länsmansvägen
På Länsmansvägen i Stockholm finns detta varma kök med hemtrevlig känsla.

Norrtälje - Food Pharmacy
Vackert U-format kök med mycket arbetsyta.

Falsterboplan
Luftigt, ljust och hemtrevligt kök med bra arbetsytor och förvaring.

Björngårdsgatan Modul
Förvaringsmöbel i ljus ockra med knoppar i polerad mässing.

Vattenledningsvägen
Trärent ramkök med terazzobänkskiva.

Storgatan
Modern färgsättning med trärent och blått.

Kastellgatan
Vitt arbetskök med carrara marmor.

Stenhuvudsgatan
En annorlunda och kreativ lösning där stommen är omålad och luckor och lådor målade.

FUNKISKÖK MODUL I MASSIVT TRÄ

I vår serie Modul är det möjligt att få en massiv trälucka som består av furulameller med svarvat furufanér på fram och baksida. Detta anser vi vara det planaste materialet efter MDF och HDF. Materialet har en fin gedigen känsla och är enligt oss ett av få material som klarar kraven på att vara en rimligt plan kökslucka.

Då materialet inte är framtaget i första hand för att vara ett synligt material med högsta klasserna av ytfinish förekommer naturliga små avvikelser. Vi tycker dessa avvikelser är förhållandevis små och tycker fördelarna långt överstiger nackdelarna. Läs mer om dessa avvikelser i pdf:en avvikelser längst ner på sidan.

MODULER I KÖKSSERIEN MODUL

Våra köksmoduler är ingen lagervara utan byggs för hand efter beställning. För att tillverkningen ska bli så effektiv som möjligt tillverkas modulerna efter specifika mått. Här hittar du samtliga moduler i serien Modul. Mått och viktig information hittar du om du klickar på de olika modulerna. I en köksbeställning är det lätt för oss att ta fram lämpliga passbitar och socklar till din inredning. Med hjälp av dessa anpassar du dina moduler till din befintliga arkitektur.