VÅRA TILLVAL

Med hjälp av våra tillval kan du ge ditt kök det lilla extra även på insidan. Vi har noga valt ut det vi tror kan hjälpa till att hålla ordning i köket och underlätta vardagen och samtidigt passa in med det övriga i köket för att skapa en vacker helhet. All vår inredning till köksskåpen tillverkas av massiv furu och behandlas med paraffinolja innan montering för att underlätta rengöring och öka livslängden på materialet.

SKÅPREGEL 5181 med slutbleck

I vår serie Original är det många som väljer den klassiska lösningen med skåpsregel 5181 (Ticka) i rostfritt stål. Skåpsregel 5181 med slutbleck måste vara med i beställningsunderlaget från början. Detta eftersom dörrarna då borras med ett 20 mm hål och monteras i snickeriet. Skåpregel 5181 är det enda beslag vi monterar och levererar med köket. Vår erfarenhet är att det kan vara bra att vänta tills köket är på plats och låna hem några olika beslag innan man gör det slutliga valet.

Lådhandtag 5182

Tillsammans med Skåpregel Ticka erbjuder vi lådhandtag 5182 som kompletterar skåpsregeln fint. Dessa måste vara med i beställningsunderlaget då de monteras i snickeriet.

BESTICKSINREDNING NORMAL

Besticksinredning Normal har ett liggande fack i lådans framkant och övriga stående. Perfekt till bestick. Du kan välja till den här lösningen i alla våra lådmoduler i ritprogrammet. Till en 400 mm bred låda är det tre stående och ett liggande fack. Till våra 600 mm breda lådor är det fyra stående och ett liggande fack.

BESTICKSINREDNING FACK

Besticksinredning Fack har endast stående fack längs hela lådans längd. Bra till långa slevar och köksverktyg. Du kan välja detta alternativ i vårt ritprogram. Det är tre fack i en 400 mm bred låda och fyra fack i en 600 mm bred låda.

UTDRAGSLÅDA 400 & 600

Inre utdragslådor går att beställa till bänkskåp och högskåp med 600 mm djup. De glider på dämpade skenor och ger en fin överblick över förvaringen. Ytan är behandlad med paraffinolja för att bättre stå emot smuts och ge en ökad hållbarhet. I vårt ritprogram kryssar du i Utdragslådor om du önskar denna lyxiga variant istället för hyllplan..

SOPSORTERING 600 & 800

Vår egna sopsortering består av utragslådor på dämpade glidskenor med en större och greppvänlig front. I botten ligger ett skräddarsytt fat i samma varmförzinkadeplåt som kärlen. Kärlen tillverkas i samarbete med ett plåtföretag i Småland. Närproducerat och hållbart. Du kan välja till Sopsortering i våra 600 mm breda och 800 mm breda skåp avsedda för vask. Valet gör du i vårt ritprogram. I 600 mm breda skåpet finns det en utdragslåda med två större kärl och två lite mindre kärl. I 800 mm breda skåpet finns det två lådor med fyra större kärl. Bakom lådorna finns 150 mm utrymme för rördragning.

KARUSELL

Beslag o Designs Karusell Fina ½. Kan monteras med en krok som drar ut nedersta hyllan när skåpet öppnas. Justerbar stolpe (630-720 mm) med fästbeslag för två hyllplan ingår. Varje hyllplan klarar en belastning på 12kg. 2 st hyllplan, 1 st krok och 1 st stolpe ingår. Innermått mäts från centrum av mittpelaren.