VÅRA TILLVAL

Med hjälp av våra tillval kan du ge ditt kök det lilla extra även på insidan. Vi har noga valt ut det vi tror kan hjälpa till att hålla ordning i köket och underlätta vardagen och samtidigt passa in med det övriga i köket för att skapa en vacker helhet. All vår inredning till köksskåpen tillverkas av massiv furu och behandlas med paraffinolja innan montering för att underlätta rengöring och öka livslängden på materialet.

SKÅPREGEL 5181 med slutbleck

I vår serie Original är det många som väljer den klassiska lösningen med skåpsregel 5181 (Ticka) i rostfritt stål. Skåpsregel 5181 med slutbleck måste vara med i beställningsunderlaget från början. Detta eftersom dörrarna då borras med ett 20 mm hål och monteras i snickeriet. Skåpregel 5181 är det enda beslag vi monterar och levererar med köket. Vår erfarenhet är att det kan vara bra att vänta tills köket är på plats och låna hem några olika beslag innan man gör det slutliga valet.

Lådhandtag 5182

Tillsammans med Skåpregel Ticka erbjuder vi lådhandtag 5182 som kompletterar skåpsregeln fint. Dessa måste vara med i beställningsunderlaget då de monteras i snickeriet.

BESTICKSINREDNING NORMAL

Besticksinredning Normal har ett liggande fack i lådans framkant och övriga stående. Perfekt till bestick. Du kan välja till den här lösningen i alla våra lådmoduler i ritprogrammet. Till en 400 mm bred låda är det tre stående och ett liggande fack. Till våra 600 mm breda lådor är det fyra stående och ett liggande fack.

BESTICKSINREDNING FACK

Besticksinredning Fack har endast stående fack längs hela lådans längd. Bra till långa slevar och köksverktyg. Du kan välja detta alternativ i vårt ritprogram. Det är tre fack i en 400 mm bred låda och fyra fack i en 600 mm bred låda.

KRYDDINREDNING

Vår kryddinredning går att få i både 400 och 600 lådan.

KNIVINREDNING

Knivinredningen går att få till både 400 och 600 lådan. Om man önskar flera knivblock i samma låda går det att lägga till i ritprogrammet.

STÄDSKÅP

Vårt städskåp är 600 mm brett och 2000 mm högt. Skåpet består av ett övre hyllplan 2/3 dels djup. En slanghållare i massivt furu och ett hyllplan längst ner. Som tillval finns en hög utdragslåda längst ner.

GARDEROB

Vår garderob är 600 mm bred och 2000 mm hög. Skåpet består av ett övre hyllplan 2/3 dels djup. En klädstång i massivt furu samt ett hyllplan längst ner. Som tillval finns en hög utdragslåda längst ner.

REDAHYLLA 400 & 600

Till vår köksserie Original kan man beställa redahyllor med skeppor av glas. Våra redahyllor tillverkas i ett litet snickeri i Skåne och fås i 400 mm bredd och 600 mm bredd. De kommer målade i samma färg som köksstommen när du väljer dem i vårt ritprogram.

LÅG UTDRAGSLÅDA 400 & 600

Inre låga utdragslådor går att beställa till bänkskåp och högskåp. De glider på dämpade skenor och ger en fin överblick över förvaringen. Ytan är behandlad med paraffinolja för att bättre stå emot smuts och ge en ökad hållbarhet. I vårt ritprogram kryssar du i Utdragslådor om du önskar denna lyxiga variant istället för hyllplan.

HÖG UTDRAGSLÅDA 400 & 600

Inre höga utdragslådor går att beställa till bänkskåp och högskåp. De glider på dämpade skenor och ger en fin överblick över förvaringen. Ytan är behandlad med paraffinolja för att bättre stå emot smuts och ge en ökad hållbarhet. I vårt ritprogram kryssar du i Utdragslådor om du önskar denna lyxiga variant istället för hyllplan.

SOPSORTERING 600

I sopsortering 600 mm finns det en låda med två större kärl och två lite mindre kärl. Sopkärlen är tillverade i varmförzinkad plåt och passar perfekt i lådan. Tillverkningen av sopkärlen görs i Småland. Hållbart och svensktillverkat.

SOPSORTERING 800

I sopsorteringen för 800 mm skåpet finns det två lådor med fyra större kärl som hjälper dig att sortera dina sopor på ett snyggt och praktiskt sätt. Utdragslådan gör att du lätt når alla kärl och kan ha översikt.