VÅRA PRISER

78.000 kr

Våra köksmoduler tillverkas på ett snickeri i Skåne där vi kontinuerligt arbetar med att effektivisera processen från ritning till färdigt kök. För oss är det viktigt att kunna leverera ett hantverk av hög kvalité utan att det ska behöva kosta varken kunden eller miljön för mycket. Vi tror på lokalt material och lokala hantverkare. På det sättet kan vi dessutom minska utsläppen på transporterna.

Priset på våra kök varierar beroende på vilka typer av moduler som valts, samt hur stort köket är. Vi prissätter inte enstaka skåp utan sätter snarare ett paketpris baserat på den prisförfrågan vi fått. Det tycker vi är mest rättvist för kunden.

Här är tre prisexempel på kök i olika storlek. Det är samma pris för våra tre serier Original, Modern och Modul. Observera att detta är ca priser då alla kök prissätts individuellt.

  • I dessa priser ingår:
  • Kompletta handmålade stommar i massiv furu
  • Sprutmålade luckor och lådfronter i djupfräs MDF*
  • Valfri kulör från NCS-skalan
  • Gång järn och glidskenor till lådor
  • Handmålade passbitar, övre socklar och främre socklar
*I vår serie Modul kan man välja att få trären, obehandlad furulamellfront, då blir priset något lägre.
104.000 kr
153.000 kr

VÅRA KÖK

Våra egenframtagna moduler speglar historien samtidigt som de möter dagens moderna krav. Klassiska gång järn tillsammans med moderna utdragsskenor skapar en perfekt balans mellan nytt och gammalt. Detta gör att vissa moment blir mer komplicerade än i en helt modern tillverkning. Vi tycker att det är viktigt att bevara dessa klassiska hantverk. Varje moment i hela vår produktion utförs för hand av våra duktiga snickare och allt tar sin tid.

För att våra kök ska nå upp till den hållbarhet och standard som vi kräver genomgår varje del som ska målas hela sex moment; Slipning, schellack, grundfärg, ytterligare slipning samt vattenbaserad snickerifärg i två lager. Ibland krävs repetition av något moment då varje trä är unikt och levande.

Vi hoppas vår kunskap, kärlek och arbete både märks och syns i varje enskild modul och att ni som kund får tillfälle att njuta av dem under lång tid framöver!

BESTÄLLA KÖK STEG FÖR STEG

Så här går det går till när du beställer ett kök från oss.

TESTA VÅRT RITPROGRAM

Testa gärna vårt ritprogram. Här kan du lätt planera och designa ditt framtida kök.

Instagram

Följ oss gärna på Instagram för nyheter och inspiration.