BESTÄLLA KÖK STEG FÖR STEG

Våra kök tillverkas på beställning men utgår alltid från vårt breda utbud av köksmoduler med standardmått. Tillsammans med passbitar och socklar vet vi av erfarenhet att våra kök går att placera i de allra flesta hem. Med hjälp av vårt ritprogram gör du enkelt ett första utkast till ditt kök som vi sedan tillsammans finjusterar och går igenom. Nedan följer 5 enkla steg till ett nytt kök från oss. Har du några frågor längs vägen är det bara att ta kontakt med ditt närmaste Funkiskök Showroom så finns vi tillhands för dig.

1.När du valt ut en köksserie du tycker om går du in i vårt ritprogram och börjar designa ditt kök. All information om våra moduler hittar du i vårt menysystem under rubriken Våra kök. Vill du ha ritnings och planeringstips hittar du dem här. Skicka in en prisförfrågan via programmet så återkopplar vi inom kort med prisbild och aktuell leveransinformation. Vi strävar efter en leveranstid på 6-8 veckor, men det varierar beroende på efterfrågan. OBS att vi har ett minimum antal moduler om ca 8-10 för att kunna lägga en beställning För mindre beställningar hänvisar vi till vår webbutik Lilla Funkiskök.

2.Om du vill gå vidare efter att du mottagit pris bokar vi sedan in ett möte, antingen digitalt, på telefon eller i något av våra Showroom. Där går vi igenom skissen tillsammans och justerar eller ändrar vid behov så att köket blir som du önskar. Här väljer du även vilken färg ditt kök ska ha.

3. När allt känns bra godkänner du beställningen digitalt och får en förskottsfaktura på 50% av kostnaden. När den är betald skickar vi beställningen till snickeriet och ditt kök börjar produceras. Vi skickar våra kök den sista veckan varje månad och just din leveransmånad kommer du överens om tillsammans med din kontakt på Funkiskök.

4.Ca 2 veckor innan leverans får du den slutliga fakturan där även transportkostnaden är inlagd. Läs mer om transport här. Om du valt att köpa diskbänk, bänkskivor eller vitvaror via oss kommer även denna kostnad på slutfakturan.

5.Köket levereras av någon av våra samarbetspartner inom transport och lämnas hos dig. Vi erbjuder ej inbärning eller montering av våra kök*
*Lokala avvikelser kan förekomma.