Diskbänkar

Vi är återförsäljare av Decosteel, ett familjeförtag i Hyltebruk som tillverkar rostfria diskbänkar och har gjort det sedan 1992. I ritprogrammen nedan kan man skissa upp sin diskbänk och samtidigt få en prisbild med frakt. Vi hjälper till att slutföra ert beställningsunderlag efter era mått när det är dags att lägga ordern.

Rostfritt är 100% återvinningsbart, och mycket av det Decosteel använder kommer från återvunnet material. En rostfri bänk kommer att poleras av användandet. Den kommer bara att bli vackrare med tiden vilket gör den till en hållbar produkt precis som våra kök. Rostfritt fungerar med alla färger, med alla material och det passar lika bra i ett modernt kök som i ett äldre.

RITPROGRAM DECOLIGHT

DECOLIGHT är något mer begränsad än Decodesign men även här finns stor valfrihet för dig som kund. Du väljer på millimetern hur lång diskbänk du vill ha mellan 800 och 3000 mm. Vidare väljer du mellan olika djup, tjocklekar, framkanter och disklådor. Decolight har samma kvalitetstänk som DECODESIGN. Ett extra plus är den korta leveranstiden. Ett smalare program med ett begränsat antal varianter att välja på. Normal produktionstid är endast 10 arbetsdagar. När Du är klar med ritningen visas rekommenderat konsumentpris inklusive frakt och emballage. Här hittar Decosteels ritprogram.

RITPROGRAM DECODESIGN

DECODESIGN är till för de kunder som själva vill utforma sin diskbänk – en helt kundanpassad lösning. Här finns det egentligen inga begränsningar utan du kan skapa en diskbänkslösning som är helt unik.
Lång eller kort, smal eller bred. Kanske en vinklad skiva, med rundade hörn? Det mesta är möjligt! När Du är klar med ritningen visas rekommenderat konsumentpris inklusive frakt och emballage. Sedan hjälper vi dig att lägga beställningen. Här hittar Decosteels ritprogram.

20 mm tjock diskbänk med 50 mm uppvikt bakkant ger ett modernt och stilrent uttryck.

30 mm tjock diskbänk med 30 mm uppvikt bakkant.

30 mm tjock diskbänk med hel hörnlösning utan uppvik är en lyxig speciallösning. Här tillsammans med klassisk 150×150 mm vitt kakel.

20 mm tjock diskbänk utan uppvikt bakkant med stänkskydd i carrarra marmor. Enkelt och lättskött.

En klassisk standard 30 mm tjock diskbänk med dropplist och två hoar.

20 mm tjock diskbänk med specialanpassning.

Instagram

Följ oss gärna på Instagram för nyheter och inspiration.