FÄRGER OCH MÅLNING

VÅRA FÄRGER

Att välja kulör på sitt kök är svårt. Att se en färg på bild eller på en skärm kan vara helt annorlunda mot att se en den i det rum där köket ska placeras. Vi har valt ut våra favoritkulörer som passar både i små och stora utrymmen som vi hoppas ska göra valet enklare för dig. Vi rekommenderar alltid att provmåla en bit i rätt miljö för att få den mest riktiga bilden av färgen innan köket beställs.

Blå
Ljus blå
Mörk beige
Ljus beige
Funkisgrön
Ljus Funkisgrön
Varmgrå
Ljus varmgrå
Rosa
Ljus ockra
Gul
Varmvit
Vit

I vår serie Original använder vi glans 40. I köksserierna Modern och Modul använder vi en något mattare glans 20.

I kökserien Original är det vanligt att stommen målas i vår standard vita, medan luckor och låtfronter målas i en annan kulör. Stommens/lådornas insida oljas med en klar paraffinolja och går ej att få målad i någon kulör.

Våra moduler levereras färdigmålade. Stommen handmålas i vattenbaserad snickerifärg. Luckor och lådfronter sprutlackeras med en syralack med hög motståndskraft mot fett och syror som ofta förekommer i kök. De olika metoderna gör att det ibland kan förekomma skillnader i upplevelsen av kulören på de olika ytorna, vilket är helt naturligt.

Modulerna går även att beställa helt obehandlade till ett lägre pris. Nämn i så fall detta vid er förfrågan. Önskar du två olika kulörer eller en helt egenvald nyans i ditt kök går det att få till en extra kostnad.