VIL DU BLI EN AV VÅRE FORHANDLERE I NORGE?

NU SÖKER VI EN NY MEDARBETARE I MALMÖ!

Vi söker en Köksdesigner/säljare till vårt showroom i Malmö. Du kommer hjälpa våra kunder i södra Sverige, Danmark och norra Europa att rita och planera kök.

Beskrivning av tjänsten:

Som köksdesigner/säljare på Funkiskök kommer Du att ha bokade möten med kunder. Du kommer visa våra kök och hjälpa kunder att rita och planera kök i vårt ritprogram. Förutom det personliga mötet i vårt showroom ger Du våra kunder service på telefon och via mejl. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska känna sig trygg i sin beställning. Tjänsten innefattar också en rad administrativa sysslor och rutiner. Du behöver ha god kunskap i svenska och engelska. Ett plus är om Du kan danska. Eftersom vi är en liten organisation blir Du automatiskt en viktig nyckelspelare för vår fortsatta utveckling.

Vi söker en positiv person som brinner för hållbarhet, design och inredning. Du har en mogen inställning till arbete och har förmågan att jobba självständigt.

För att Du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att Du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kundens och dina medarbetares behov. Du gillar att lösa problem och Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller dig naturligt att ta egna initiativ då Du är engagerad och målinriktad.

Vi erbjuder:

Eget ansvar där du planerar din egen arbetstid.
Varierande arbetsuppgifter.
Utrymme för initiativtagande och utveckling.
Fulltidstjänst.

Tillträde senast 8/1.
Maila din ansökan till jobb@funkiskok.se